DELEN
blok

Kennelijk is er nog altijd niet genoeg vermoeiende heisa gemaakt tegen onze minister van buitenlandse zaken. Zelfs de door 60 BN’ers ondertekende klachtenbrief is niet afdoende – Sylvana Simons gaat nu de boer op om ook bij het gewone gepeupel steun los te weken voor een einde aan racisme en xenofobie… En aan Stef Blok, natuurlijk.

Is de situatie rondom Stef Blok nu nog niet genoeg uitgemolken? Open brief van 60 aandachtszieke BN’ers, boze Surinaamse regering, een opstand op het ministerie van Buitenlandse Zaken en bovendien een vernedering voor de vertegenwoordigers van de voormalige Nederlandse Antillen. Het is inmiddels wel een beetje klaar, toch, met die hetze tegen Stef Blok? We hebben de man nu honderden keren z’n excuses laten maken… misschien wordt het nu eens tijd om naar zijn argumenten te gaan luisteren?

Iemand die vindt dat we voorlopig nog wel even kunnen doorgaan met het kruisigen van de VVD-bewindspersoon, is Sylvana Simons. Zij was één van de zestig BN’ers die trots haar krabbel zette onder een deugbrief waarin men – hallo open deur! – aangaf tegen xenofobie en racisme te zijn. Goh, en ik maar denken dat Geert Mak, Anja Meulenbelt en Hans Laroes eigenlijk vóór een xenofobie waren! Eindelijk dat misverstand ook weer opgehemeld.

Maar ik dwaal af: Sylvana Simons is dus nog niet klaar met Blok, en gaat gewoon net zo lang door totdat zij haar drammerige zin krijgt en de VVD-minister is afgetreden. En aangezien de prominentenoproep in de Volkskrant niet werkte, dan maar wat krabbeltjes scoren via Facebook.

Alles voor het goede doel, alles voor het kapotmaken van Stef Blok. Het is eigenlijk toch te treurig voor woorden, hè? Goede genade.

Reacties

Reacties

SDB en nieuwsreporter.com brengt u nationaal en internationaal nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.