DELEN
sylvana
Foto: Sylvana Simons verzweeg dat de 'racistische' vragenlijst van uitgeverij Malmberg vooroordelen juist wil tegengaan. Bron van deze duizendste selfie, die aantoont hoe ijdel Sylvana Simons is: haar Instagramaccount

Raak volgens Sylvana: ‘De autochtone Nederlander fantaseert over het heropenen van de gaskamers!’

De gemiddelde Nederlander zou graag de sinds 1945 niet meer gebruikte gaskamers graag weer in werking stellen. Dat stellen Hassnae Bouazza en Sylvana Simons in een column genaamd “Het autochtone drama.” Ook is er “heimwee naar slavernij” en een “bijna seksuele fascinatie voor geweld.” Heftige taal, maar BIJ1-politica Sylvana Simons staat er honderd procent achter: “Elk woord raak!”

Je vraagt je soms af waardoor Sylvana Simons zo ontzettend door is geradicaliseerd. Of het het hele antwoord op die vraag is, weet ik niet. Maar het zal in ieder geval een gedeeltelijke verklaring zijn: door wat ze leest. Want als het fel, en boos, en radicaal anti-autochtoon is… nou, dan vind je de BIJ1-oprichtster meestal wel aan je zijde. Een auteur wiens stukken gretig aftrek vinden in huize Simons, is Hassnae Bouazza. U kent haar wellicht wel als een opstoker en een haatzaaier, want dat is wat de partner van Peter Breedveld al jaren achtereen is.

Zie bijvoorbeeld ook een nieuw artikel dat Bouazza voor haar eigen website schreef, en waarin ze autochtone Nederlanders de meest idiote denkbeelden in de schoenen schuift. Van gaskamers tot en met een fascinatie voor geweld:

“De afgelopen jaren heeft de bezorgde, autochtone burger ons een inkijkje gegeven in zijn delirische geestelijke wereld: heimwee naar slavernij, fantasiën over het heropenen van de gaskamers en een bijna seksuele fascinatie voor geweld.

Die bezorgde burger heet ook wel de piemelroeper: dreigt vrouwen met verkrachting als ze een ongewenste mening uiten, maar is tegelijk ook anti-islam vanwege het vermeend vrouwonvriendelijke karakter van die religie. Al zal de piemelroeper de islam nooit een religie noemen, maar een ideologie. Dat heeft hij zijn politieke roerganger horen zeggen en de mens is nu eenmaal een papegaai.”

Want iedere autochtoon in dit land is nu eenmaal fan van Geert Wilders en ziet hem als zijn “politieke roerganger”. Als dat had geklopt, zou de PVV nu niet op 18 zetels staan in de peilingen maar op 140.

Maar ja, waarom zou je feiten ook in de weg laten staan van een beetje ophitsen en haatzaaien, nietwaar? Iedere Nederlander met een blanke huid uitschelden voor nazi en slavernijfan… kijk, dát is natuurlijk pas echt leuk. En dan vooral als politici zulke haatdragende ellende dan ook nog gaan goedkeuren. “Elk woord raak,” schreef Sylvana Simons specifiek over de hierboven geciteerde column van Hassnae Bouazza. En nou, dan heb je het voor elkaar hoor!

Lees verder: hier bij de bron

Reacties

Reacties

SDB en nieuwsreporter.com brengt u nationaal en internationaal nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.