DELEN

Bij een vechtpartij aan de Middenhof in Almere Haven is zaterdagavond een politieagent gewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de politie kwam een groot aantal agenten in actie na een melding van een mogelijke ontvoering. Een meisje zou tegen haar wil gedwongen worden in een auto te stappen.

De beelden laten zien hoe politieagenten worden aangevallen door verschillende familieleden, waaronder een vrouw in een hoofddoek. Eén agent wordt op de grond liggend gezien door een van de familieleden neergeslagen.

De vechtpartij begon toen de politie arriveerde. Agenten waren gedwongen om pepperspray te gebruiken. Uiteindelijk zijn vier persoon aangehouden. Zij zitten nog vast. Het meisje is in een ambulance onderzocht. Het is niet bekend of zij gewond is geraakt. De agent had een hoofdwond en is naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek mocht hij weer naar huis.

Volgens de politie moet de achtergrond van het incident gevonden worden in de relationele sfeer. Hieronder is een video-opname van de vechtpartij te zien.

De persoon die de beelden opneemt, beschouwt de situatie kennelijk erg grappig als hij aan het einde lacht.

Reacties

Reacties

SDB en nieuwsreporter.com brengt u nationaal en internationaal nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.